У Кривому Розі в парку чоловік до смерті побив знайомого

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області поліцейські затримали чоловіка, який спричинив смертельні тілесні ушкодження місцевому жителю.
Відомо, що перехожі виявили непритомного чоловіка. Зловмисник завдав потерпілому декілька ударів по голові. Від отриманих травм чоловік помер в машині швидкої допомоги, інформує пресслужба поліції області.

Правоохоронці оперативно встановили особу потерпілого. Ним виявився 31-річний чоловік, який відпочивав в кафе неподалік, коли до нього підійшов раніше знайомий 26-річний підозрюваний. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник побив потерпілого до смерті.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строквід семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.