“Де була мама, коли я під потягом лежала?”: із дитиною по дорозі до школи сталася страшна трагедія (відео)

Стали відомі деталі трагедії на Житомирщині, де школярці Софії потяг відрізав обидві ноги.
Деталі трагедії, що сталася у Коростені, повідомили у ток-шоу “Говорить Україна”.
Дитина поспішала до школи, тому вирішила скоротити шлях: пробралась під товарняком із 60-ти вагонів, але той несподівано рушив.


“Я знаю цю родину 13 років. Я зі своєю дитиною гралася на дитячому майданчику, побачили поліцію, а на дорозі портфель, і я одразу пізнала, що він Софії”, – розповіла сусідка дівчинки.

Врятувати ніжки Софії було неможливо

Машиніст дістав номер матері дитини зі щоденника Софійки і повідомив про трагедію. За словами дружини батька постраждалої, врятувати ніжки Софії було неможливо.

“Софійці дуже складно, у неї почалися фантомні болі. Того дня доньці треба було на другу зміну до школи. Мені потрібно було вкладати молодшу дитину спати, тому Софійку саму відправила до школи. Коли дізналась, що сталося, побігла до лікарні, побачила лікаря усього у крові, питаю: “Де дитина?”, а він каже: “У неї немає ніг, але верхня частина тіла здорова”, – розповіла мама постраждалої дитини.

Як інформує “Коростень-тудей“, ситуація ускладняється напруженими стосунками між мамою дівчинки та родиною батька Софії. Дружина батька заявляє, що дівчинка голодувала, вітчим жорстоко з Софією поводився, а небезпечний шлях через колії до школи показала мама. Та остання спростовує це звинувачення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.