Колишій чоловік заживо спалив відому блогерку в прямому ефірі

Колишій чоловік спалив у прямому ефірі 30-річну блогерку Ламу з Китаю. Відомо, що жінка з провінції Сичуань, чоловік облив її бензином і підпалив під час прямої трансляції.

Про це повідомляє “ТСН“, передає “Це моя Україна”.

Відомо, що популярна блогерка вийшла в ефір 14 вересня. Але коли почалася трансляція, екран одразу потемнів і було чутно лише жіночі крики.

Вважають, що того вечора до її будинку увірвався колишній чоловік на ім’я Тан, який мав з собою ніж і бензин. Припускають, що саме він і скоїв напад, оскільки ексчоловік і раніше застосовував насильство до Лами.

Потерпілу доправили до лікарні, у неї було 90% опіків і медикам навіть вдалося врятувати її, але на лікування потрібно було чимало грошей. І її рідні звернулися у соціальних мережах з проханням про допомогу, але через отримані травми вона померла у реанімації 30 вересня.

Тим часом, за повідомленнями місцевих китайських ЗМІ, Лама і Тан були одружені понад 10 років, у них двоє синів, старшому 12 років, а молодшому всього 3 роки. Упродовж шлюбу нібито Лама потерпала від домашнього насильства.

Нібито тому пара й розлучилася. Після чого один син залишився з матір’ю, інший жив із батьком. Втім незабаром Тан погрожував убити молодшого сина, якщо Лама знову не вийде за нього заміж. Жінка погодилася, та згодом втекла від нього, знову розлучилася і забрала з собою двох дітей.

Лама була дуже відомою в китайській версії TikTok — Douyin. Тисячі людей підписалися на неї і дивилися її відео. Вона знімала відео без макіяжу, а в останньому ефірі заспівала пісню і бажала усього найкращого своїм підписникам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.