Батьки збитої п’яним майором курсантки просять допомоги, дівчині потрібен протез: “Сашенька мріє знову ходити”

Олександрі Гуй, яку збив п’яний майор, необхідна установка протеза. Про це розповів батько дівчини Микола Гуй на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що студентці з Турського району Львівської області 23-річній Олександрі Гуй в результаті отриманих травм провели 9 операцій і ампутували ліву ногу. Праву ногу дівчини лікарі намагаються врятувати всіма силами.

У зв’язку з цим дівчині необхідна установка протеза, щоб вона знову могла ходити. За словами мами дівчини Галини Гуй, вартість протеза вітчизняного виробництва становить 300 тисяч гривень, а американського — 1 мільйон 250 тисяч. Батько дівчини працює православним священиком і сім’я не має таких коштів, тому вони звернулися за допомогою до небайдужих людей.

Галина Гуй додала, що Олександра тримається щосили і витримує всі маніпуляції лікарів. Дівчина хоче, щоб цей кошмар скоріше закінчився і вона змогла відправиться додому.

Отець Олександри Микола Гуй опублікував на своїй сторінці повідомлення від “Української Православної церкви”, де вказані реквізити за якими кожен може відправити допомогу дівчинці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.