Причина — звичайна сварка: Убив жінку й жив поряд з її тілом ще тиждень

Ця жахлива подія сталася в селі Катюжанка, що на Київщині.

До поліції надійшло повідомлення від днів тому. 63-річний господар помешкання зізнався, що того дня посварився з жінкою, врешті-решт не витримав і схопився за ніж.

Після того як вкоротив віку своїй 59-річній дружині, чоловік ще спокійно жив поряд із її тілом понад тиждень. Урешті викликав… “швидку”, пише газета Експрес. “На тілі убитої, що було на стадії розкладання, виявили безліч колото-різаних ран, — повідомляє Микола Жукович, речник ГУ НП у Київській області.

— З місця події вилучено знаряддя злочину зі слідами крові. Підозрюваний зізнався у скоєному, його затримано. За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження.

Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення”.

А ось у Запорізькій області до поліції зателефонував 46-річний мешканець Токмака і заявив, що знайшов у себе на подвір’ї труп. Працівникам поліції чоловік пояснив, що вийшов зранку на подвір’я і несподівано виявив мертву жінку. Як вона померла йому, мовляв, не відомо. Експерти встановили, що 45-літня потерпіла загинула від ножового поранення.

Оперативники ж з’ясували, що напередодні ввечері вона пішла в гості до господаря хати. Врешті-решт той зізнався, що саме він спровадив знайому на той світ.

Під час гостини жінка і господар посварилися. Він пригадав, що після її візитів у нього пропадають речі. Сперечалися на вулиці, й чоловік спересердя вдарив жінку ножем та пішов до хати. “Жінка від поранення померла на місці. Чоловік вирішив викликати поліцію та повідомити, що нічого не знає про її смерть, — розповів Олександр Вовкодав, начальник відділу комунікації ГУ НП у Запорізькій області.

— Підозрюваного затримали. За навмисне вбивство йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення”.

медиків про труп з ознаками насильницької смерті в одній з квартир. Слідчі одразу ж виїхали за вказаною адресою.

Як вдалося з’ясувати, вбивство сталося ще десять

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.