У Коростені поїзд наїхав на 9-річну дівчинку, в дитини важкі травми (відео)

ДТП трапилось у Коростені, вчора близько 9:00 дівчинка переходила залізничні колії під вагонами, у результаті наїзду дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні.

Інформує Це моя Україна з посиланням на допис у Facebook ‎Sweta Baranovskaya у спільноті Я люблю Коростень‎

9 вересня у Коростені сталася пригода на залізниці, у результаті якої травми отримала дитина. Відкрито кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин. Попередньо з’ясовано, що близько 12:10 на одній з колій станції «Коростень» під потягом з причіпними вантажними вагонами, який рухався у напрямку райцентру, опинилась 9-річна дівчинка. За наявною інформацією, вона переходила залізничні колії під вагонами. Нині триває перевірка.

У результаті наїзду дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні.

За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Житомирської області. – Ідеться у дописі.

Також згодом у цій же Facebook спільноті користувач Sweta Baranovskaya, повідомила, що:

Не переводимо гроші на картку Аваль, а на фонд «Єлеон»‼️ З картки мами дівчинки Софійки, що потрапила під товарняк, шахраї вкрали 17 тисяч гривень.

Реквізити допомоги!

ВАЖЛИВО!

Призначення платежу: ‼️‼️Науменко Софія‼️‼️

ПриватБанк №5169330516751978 карта “Ключ до рахунку” фонду.
Директор БФ “Єлеон” Москалик І.А.

р/р UA193117440000026004055805908
БФ “Єлеон”, Україна
ЄДРПОУ 40352531,
Житомирське РУ ПриватБанк,
МФО 311744

Допомогти також можна за посиланням https://my-payments.privatbank.ua/…/identificati…/fp/static…

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.