Медицина на межі виживання і потребує підтримки – відомий лікар Борис Тодуров 27 серпня 2020 Життя Share Button

Медицина сьогодні на межі виживання, вона потребує реальної підтримки.
Про це заявив відомий лікар-кардіохірург, керівник Інститут серця Борис Тодуров під час з’їзду політичної партії «За майбутнє».

«На жаль, медицина досі не перейшла на нові «економічні рельси».

Ми досі користуємося ще радянським ресурсом. Останні роки медицина нагадує реанімаційного хворого, який лежить в комі. Мені імпонує ваша партії. Тому я прийшов сьогодні на з’їзд звернутися до вас з проханням. У нас є 15 областей, в яких є медичні університети, що потребують вашої підтримки. Підтримайте вже існуючі клініки, морально,організаційно, законодавчо – щоб вони не загинули. Щоб ми справді мали майбутнє», – пояснив Тодуров.

Він закликав підтримати місцеві лікарні та медичні освітні заклади.

«Наша команда у Верховній Раді – це 24 депутати-мажоритарники. Ми представляємо 4,5 мільйонів виборців, які довірили нам свій голос. Своєю справою довели, що знаємо, чим живе село, чим живе кожна людина – ті, хто потребують захисту та підтримки. А українці їх дуже потребують сьогодні”
Команда «За майбутнє» спроможна творити реальні зміні для кожного українця», – наголосив під час з‘їзду нардеп з Львівщини Тарас Батенко.

Зазначимо, що сьогодні у Києві відбувся з’їзду партії «За майбутнє», під час якого її очільник Ігор Палиця презентував команду та засади програми політсили.

На з’їзді зі словами підтримки виступили хірург-кардіолог Борис Тодуров та музикант Олег Скрипка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.