Порошенко проігнорував прохання організаторів Маршу Захисників не піаритись на заході

24 серпня, у День Незалежності, Рух ветеранів України вже, можна сказати, традиційно організував у центрі Києва Марш Захисників.
У колонах йшли ветерани війни з Росією, волонтери, сім’ї захисників та інші.

Та, не зважаючи на безапеляційну аполітичність заходу та прохання організаторів не піаритись політиків на марші, Петро Порошенко, експрезидент, порушив це правило організаторів.

Колишній президент очолив одну з колон на марші і це викликало обурення у частини ветеранів.

Як повімили у Русі ветеранів, вони неодноразво просили представників Порошенка не очолювати колони та перетворювати марш в політичне дійство. Їхні вимоги були почуті, проте зовсім проігноровані.

“Вочевидь, їх слово, як політичної партії (ЄС – прим.ред.), нічого не варте, а жага до хвилинного піару для 5-того президента важливіша, ніж прохання учасників бойових дій”, – йдеться у офіційній заяві Руху ветеранів.

“Рух Ветеранів Україні – аполітична організація. І ми не хочемо перетворювати наші акції на майданчик для політичного піару. Аж ніяк не тому, що ми не віримо в політичні засоби боротьби. А просто тому, що якщо ми почнемо це робити – усі наші акції, усі наші рухи розіб’ються на купу клубів за політичними інтересами. Окремо Національний Корпус, окремо ЄС, окремо Свобода – і кожний намагається, що його знам’я майорило вище за інші. Ми можемо так зробити. Але це буде неправильно, і ми про це знаємо”, – коментує Антон Колумбет, заступник голови Руху ветеранів України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.