У Німеччині викрили нелегальну тютюнову фабрику, серед затриманих – вихідці з України

У Німеччині в землі Північний Рейн-Вестфалія в одному з промислових районів міста Клеве правоохоронці виявили нелегальну фабрику з виробництва тютюну.
Як повідомляє DW, під час обшуків правоохорці вилучили 11 мільйонів сигарет та 6 тонн тютюну, а також усю техніку, на якій виробляли нелегальні цигарки. Також правоохоронці затримали 12 осіб, які виявилися вихідцями з України та Польщі.

За словами слідчих, щотижня фабрика виробляла до 10 мільйонів сигарет. Їх здебільшого збували до Великобританії. У свою чергу, митники зазначають, що прибуток від продажу кожної вантажівки цигарок становив майже 3 мільйони євро.

Представники митниці додають, що фабрика була дуже професійно обладнана. Техніка для виготовлення цигарок та упаковки походить з Великобританії. Зал був спеціально ізольований, аби шум і запах тютюну не проникали назовні. Електроенергію виробляли власні генератори, щоб не було помітно, що у приміщенні знаходиться велике виробництво.

За інформацією слідчих, фабрика збудована у 2016 році, відтоді виробництво лише збільшувало обороти. Затриманих звинувачують у податковому шахрайстві до 10 мільйонів євро.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.