Обов’язкове тестування та карантин, для баданте та медсестер

Близько десяти днів тому в Італії (П’ємонті) оголошено карантин та тампони для 430 000 іноземних громадян країн ЄС та країн, які не є членами ЄС, які проживають та працюють на території Італії  у П’ємонті у разі повернення з відпустки повинні повідомити свого лікуючого лікаря.

Вчора після протистояння з консульствами – затвердили ще більш жорсткі правила: ті, хто повертається до П’ємонта після того, як відвідав країни з великою статистикою зараження Ковідом, особливо Румунія та Болгарія, повинні будуть повідомити свого лікаря  або  службу гігієни та охорони здоров’я, заповнивши форму, яку можна завантажити з веб-сайту регіону. Тоді людям доведеться перебувати 14 днів на ізоляції.

Параметри будуть ще більш жорсткими для тих, хто працює у сфері охорони здоров’я чи особистих послуг, таких як лікарі, баданте, медсестри, працівники соціальних служб. Повернувшись з відпустки, “де б він не був або якщо він відсутній на роботі більше п’яти днів поспіль, навіть якщо не працює, з будь-якої причини він повинен заповнити форму самоатестації та надіслати її своєму роботодавцю”. Тоді всі будуть піддані тампону і зможуть повернутися до роботи, лише якщо результат буде негативним.

“Ми хотіли запровадити два підкріплення, які стосуються, зокрема, працівників сфери охорони здоров’я та соціальних служб та соціальних послуг, через делікатність цих професій, які контактують з найбільш тендітними та відкритими верствами населення”. Регіональний радник з питань охорони здоров’я Луїджі Ікарді пояснює: “що це необхідний захід, оскільки на збільшення нових інфекцій впливають  випадки завезені з-закордону, особливо з країн, які в даний час мають особливо критичну епідемічну ситуацію”.

Ті, хто приїжджає з Вірменії, Бахрейна, Бангладеш, Боснії, Бразилії, Чилі, Косово, Кувейт, Північної Манцедонії, Молдови, Чорногорії, Оману, Панами, Перу, Домініканської Республіки та Сербії не можуть знову в’їхати на всю національну територію. Останніми днями про нові положення було повідомлено консулам різних держав.

” За допомогою самодекларацій та посвідчень на карантин ми надаємо закордонним працівникам певні гарантії та гарантії того, що консульства справедливо попросили нас, – вказує радник Мауріціо Марроне, – і тампонами для працівників охорони здоров’я та допомоги та місць в університетських резиденціях без Витрати для громадськості. Ми гарантуємо безпеку багатьох людей похилого віку, яким допомагають опікуни від ризику зараження. Завдяки цьому новому методу співпраці з дипломатичними органами ми надаємо правила та безпеку інтегрованим іноземцям, які працюють у П’ємонті ».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.