Медичний факультет запрошує абітурієнтів: показали, як працює “Секретна лабораторія” у СНУ імені Лесі Українки (відео)

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки показали оригінальний промо-ролик про новостворений Медичний факультет, а саме – “секретну лабораторію”, яка ховається у стінах вишу. В такий оригінальний спосіб абітурієнтів запрошують вступати на цю спеціальність.

Ролик розмістили на сайті університету у Facebook.

На кадрах, ніби у фантастичному фільмі, показується, як студенти, поцікавившись у професора тим, де знаходиться “секретна лабораторія”, та, отримавши негативну відповідь, самі розпочинають пошуки. Знайшовши “лабораторію”, студенти прийшли в захват від побаченого.

Нагадаємо, як зазначив ректор СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось у інтерв’ю журналісту Інформаційного ресурсу “Під Прицілом”, для початку буде функціонувати 3 кафедри: фізичної терапії, кафедра морфології, яка буде повністю забезпечувати морфологічну сторону та кафедра гістології, а в подальшому, коли студенти вивчатимуть клінічні дисципліни, то відкриється і клінічна кафедра.

Про умови вступу на спеціальність 222 “Медицина” можна дізнатись на офіційному сайті університету, або перейти за посиланням.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.