Відпочинок в Туреччині 2020: які ціни в готелях і вимоги для українців

З 1 липня 2020 року українці зможуть вирушити на відпочинок до Туреччини – турецька сторона дозволила в’їзд для туристів з України без самоізоляції і тестування. Однак туристам обов’язково потрібно дотримуватися необхідних норм, а в разі виявлення підвищеної температури під час температурного скринінгу – пройти тестування на COVID-19.

Про відпочинок у Туреччині у 2020 році йдеться в матеріалі “Сьогодні”.

Незважаючи на карантин, українцям вже пропонують масу туристичних турів до Туреччини. Відпочинок на узбережжі моря в цій країні – це відмінне співвідношення цін і комфорту, адже тут дуже розвинений туризм, який щорічно приносить левову частку прибутку державі.

Громадяни України можуть в’їжджати на територію Туреччини без візи. Але за умови, що загальний термін перебування на території Турецької Республіки не перевищуватиме 90 днів протягом шести місяців з дати першого в’їзду. Також українці можуть літати до Туреччини за ID-картками (внутрішніми паспортами). У разі, якщо необхідно продовжити своє перебування в країні, – доведеться оформити візу для навчання або роботи.

Пляжний сезон на Середземному морі триває з квітня по листопад. На Егейському морі сезон починається в травні і закінчується в жовтні. Липень Туреччини зазвичай найпосушливіший місяць – температура повітря досягає позначки + 35 ° С, а вночі – в межах + 26 ° С.

Відпочинок з дітьми в Туреччині доступний багатьом. Найкраще зупинятися великою компанією в готелях типу “Все включено”. Тоді вам не доведеться піклуватися про те, де поїсти, як приготувати обід і т.д.

Ціни на відпочинок влітку 2020 не особливо відрізняються від, наприклад, минулого року. У таких готелях в Стамбулі доведеться заплатити від 1000 гривень на добу, в Антальї – від 2000 гривень, а в Бодрумі ціни стартують від 1200 гривень за двох.

У зв’язку з пандемією коронавірусу влада країни запевнила, що в роботу готелів будуть внесені необхідні зміни з точки зору гігієни, але скасовувати систему “все включено” і “шведський стіл” не будуть. Крім того, гостям необхідно дотримуватися соціальної дистанції. У номерах буде проводитися регулярна дезінфекція. Очікується, що готелі і хостели будуть працювати тільки на 50 відсотків з метою безпеки.

Міні-клуби і дитячі майданчики також будуть проходити регулярну обробку, групові екскурсії – проводитися з обмеженням по кількості людей і дотриманням обов’язкової дистанції. Це ж стосується і анімаційних заходів і шоу для дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.