На Івано-Франківщині втопився 15-річний підліток

Причину трагедії з’ясовують правоохоронці

У селищі міського типу Обертин Тлумацького району у місцевій водоймі зник 15-річний підліток. Одразу після повідомлення до оперативно-координаційного центру рятувальники водолазно-аварійного загону спецпризначення Управління ДСНС в області приступили до пошукових робіт. На жаль, вони підняли на берег уже неживого юнака. Причину трагедії з’ясовують правоохоронці.
Із початку року на водоймах Івано-Франківщини загинуло вже десятеро осіб, серед них – одна дитина.

В Управлінні ДСНС нагадують на правилах безпечного відпочинку біля водойм. Заборонено купатися в непередбачених місцевою владою місцях. Не можна запливати за буйки. Під час плавання не переохолоджуватися, при симптомах судом негайно вийти з води.Так само не можна пірнати з берега в невідомих місцях, позаяк через недостатню глибину легко травмуватися. Потрібно стежити за поведінкою дітей на водоймах.

Якщо ж стали свідком нещасного випадку на воді, потрібно негайно викликати швидку допомогу, разом із перехожими витягнути потерпілого та спробувати рятувати його до приїзду медиків.
Через сильні опади на початку червня річки, озера та ставки Прикарпаття стали повноводими. Тож треба подбати про власну безпеку та берегти своїх близьких.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.