Польща посилила контроль на кордонах: подробиці

Польща ще на 30 днів продовжила контроль на кордонах з сусідами-членами Європейського союзу – Німеччиною, Литвою, Чехією і Словаччиною – до 12 червня через пандемію коронавірусу.

Відповідне розпорядження підписав міністр внутрішніх справ і адміністрації Маріуш Камінський, передає RMF24. Перетин кордону зараз можливий лише в певних пунктах.

“Розпорядженням міністра внутрішніх справ і адміністрації від 13 березня цього року тимчасово відновлено прикордонний контроль осіб, які перетинають державний кордон… Цим розпорядженням Польща продовжує контроль на 30 днів – до 12 червня цього року”, – зазначається у пресрелізі відомства.
Раніше Польща відновила контроль на кордоні у зв’язку з епідемією до 24 березня, а потім чотири рази продовжувала його – спочатку до 13 квітня, потім до 3 травня, 13 травня, і, в останній раз – до 12 червня.

За останню добу, 12 квітня, в Польщі зафіксували 595 нових випадків зараження коронавірусом, що стало найбільшою кількістю нових заражень з початку епідемії. Більшість з них, 492, зареєстровані в Сілезії.

З початку епідемії в країні зареєстрували 17 062 підтверджених випадків коронавірусу. 847 хворих померли, одужали – більш 6400.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.