Двійники “померлого” Кім Чен Ина потрапили на відео

Опубліковано відео, на якому нібито показано двійників диктатора КНДР Кім Чен Ина.

Запис було зроблено під час випробувань північнокорейської міжконтинентальної балістичної ракети Хвасон-14 у липні 2017 року, пише Daily Mirror.

На кадрах зображено кілька людей, які одягнені в такий самий одяг, у якому часто бачать лідера Північної Кореї. Видання зазначає, що на записі справжній Чен Ин, який спілкується з одним із власних “клонів”.

Кім Чен Ин їздить зі своїми двійниками, щоб уникнути потенційного замаху на себе. Британський ЗМІ пише, що недавня поява лідера КНДР на публіці нібито не спростовує інформацію про його хворобу або смерть.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Диктатор КНДР Кім Чен Ин нібито вперше за 20 днів з’явився в публічному місці.

Місце Кім Чен Ина обіцяють його сестрі Кім Е Чжон: що відомо про неї.

Журналісти вивчили фото диктатора КНДР і припустили наявність низки хвороб у нього.

Розвідка США почала серйозну негласну перевірку інформації про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин перебуває у важкому стані в реанімації після хірургічного втручання.

У мережі почали обговорювати інформацію про те, що лідер КНДР, імовірно, помер.

Представники уряду Північної Кореї 21 квітня заявили, що їм невідомо про будь-які ознаки погіршення здоров’я Кім Чен Ина.

Офіційне ЗМІ Північної Кореї пояснило зникнення диктатора “глибокою медитацією”.

Кім Е Чжон, молодша сестра Кім Чен Ина, може замінити брата в разі його смерті.

Президент США Дональд Трамп заявив, що нічого не знає про важкий стан Кім Чен Ина, однак якщо це так – бажає йому якнайшвидшого одужання.

Нещодавно японський ЗМІ Shukan Gendai написав, що диктатор КНДР Кім Чен Ин нібито перебуває у вегетативному стані після операції на серці.

У Північній Кореї відреагували на гучні чутки про нібито смерть лідера країни Кім Чен Ина після невдалої операції на серці, заявивши, що така інформація не має під собою ніяких підстав.

У КНДР спростували важкий стан або навіть смерть лідера Кім Чен Ина, запевнивши, що він “працює з документами”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.