Сьогодні Людмили не стало.. Без мами лишився син.. Хвору на кoронавірус киянку відвезли помиpати в лікарню у Кагарлик

Сьогодні, 7 травня, померла онкохвора Людмила Гячас, в якої було виявлено коронавірус. Про це у фейсбуці повідомила подруга померлої Олена Підгірна

“Моя давня подруга, ще з часів розквіту форуму СтроімДом, Люда Гячас зараз помирає в лікарні Кагарлика.Но вмирає вона не тому, що у неї діагностували коронавірус. А тому, що вона хвора. У неї немає 80-ти% печінки. У неї онкологія.
Люду прооперували, лікування складалося чудово, все було в межах норми. Потім Люда відчула себе погано. У неї піднялася температура. Люда 2 рази приїздила до свого лікаря в обласній онкоцентр в Києві. Але там не знайшлося палати для Люди. Я вже не кажу про окремий бокс. Третій раз її туди привезли без свідомості. І нарешті поклали в стаціонар. Зробили посів на вірус, аналіз позитивний.

Що заважало відразу покласти людини в лікарню і дати їй допомогу? Це загадка. Тим більше, що Люда звикла платити за все. І гроші у неї є. Вона працювала все життя, як кінь.

Хтось сказав, що хвора з вірусом в онкоцентрі. Піднявся кипиш. Показали сюжет на ТБ, відреагував міністр. І Люду, з відкрилися внутрішньою кровотечею, яку не можна рухати і на метр, повантажили в машину і відвезли…

Ні, не в Олександрівську. Там гідні лежати тільки депутати і попи з Лавр. У тому числі якогось х*я і з Почаєва.

Ні. Чи не в опорну Боярську. Хоча Люда живе то в Києві, то в Забір’я.

Люду відвезли в розвалений госпіталь Кагарлика.

Де просто напросто немає фахівців, які можуть надати їй кваліфіковану допомогу. Поки її довезли, стан стало таким, що Люду довелося ввести в кому і підключити до ШВЛ.

Я не знаю, які у Люди зараз шанси. Але вона борець за життя, бореться і зараз. Колись Люда тримала розплідник САО. Вона міцна жінка.

У Люди є син. Він на рік всього старше Микити. І мені вся ситуація болить, як своя.

Люду вбиває не вірус. Люду вбиває система і загальний пох*вим. Я хочу потримати за шию тих виродків, хто відправляв людини з температурою в такому стані додому. І тих, хто вирішив просто позбутися проблемної хворий, відправивши її якомога далі, розраховуючи ймовірно, що вона просто не доїде в такому стані до Кагарлика по нашим дорогам в нашій швидкої допомоги.

Мені хотілося б запитати у народного нового міністра Степанова – нах*я так робити? Чиї інструкції? Хто це все писав? Невже в онкоцентрі немає стерильних і закритих боксів для онкохворих з вірусом?

Хлопці, допоможіть поширити ці питання.

Історія Люди дуже показова. Така історія може трапиться з кожним з нас. Коли не такий страшний вірус, як наша медицина.

Репости, теги – все що завгодно. Я не хочу, що б цю історію просто замовкли.

Дякуємо.”

Сьогодні Людмила Гачяс померла..

“Людмила, Люша, Lyudmila Gyachas, померла сьогодні в госпіталі Кагарлика.”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.