Потяги та автобуси поїдуть за кордон. Уряд Чехії відновив мі​жнародне перевезення

Залізничні та автобусні перевізники зможуть відновити та запустити свої лінії з пасажирами за кордон з 17 травня. Сьогодні таке рішення було прийнято урядом Чехії.

З понеділка уряд зняв заборону на міжнародний транспортний рух для всіх пасажирських перевізників на автомобільному, залізничному та водному транспорті, яка діяла з 14 березня через карантинні обмеження в зв’язку з пандемією коронавірусу.
Вантажне міжнародне сполучення відновлене вже зараз.

Актуально:Коруна послабила позиції відносно долара та євро

Після масового занепаду Міжнародний аеропорт Вацлава Гавела у Празі також починає відроджуватися. Поки відновлено лише дві регулярні лінії — до Дюссельдорфа та Амстердаму. Зв’язки з Мінськом та Софією здійснювалися безперебійно.

Нагадаємо, що уряд Чехіїдозволив виїжджати за кордон з минулого тижня. Єдиною умовою повернення до Чехії, є пред’явлення негативного тесту на коронавірус, або проходження двотижневого карантину. Подорожування також ускладнене обмеженнями з боку інших країн.

Зараз в Чехії епідемія covid-19 продовжує залишатися під контролем. З ранку кількість вилікуваних людей зросла до 3 876, в той час як померло 251 пацієнтів. З початку пандемії позитивний тест на коронавірус був виявлений у 7799 осіб, в даний час їх 3762 пацієнтів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.