Односельці досі не можуть заснути: під Харковом попрощалися з жорстоко вбитою дівчинкою

Під Харковом попрощалися з 13-річною Христиною П’яновою, яка була жорстоко вбита й обезголовлена власною матір’ю 30 квітня.

Про це повідомляє NewsRoom. Церемонія відбулася на кладовищі в селищі Подвірки, де жила сім’я. Провести школярку в останню путь прийшли сусіди, друзі та вчителі.

Як розповіла депутатка місцевої сільради Тетяна Пантелєєва, мати загиблої виховувала дитину сама й завжди говорила, що “живе тільки для дівчинки”.

“Ніщо не віщувало такого жаху. Того дня Тетяна до 23:00 відпрацювала, Христина її зустріла, прийшла додому о 23:45. А через годину вже вийшла з головою”, – каже місцева жителька.

За словами жінки, батько у вихованні доньки участі не брав, однак сам він ці слова спростовує і запевняє, що бачився з дівчинкою за тиждень до трагедії.

“Востаннє, коли я був із дитиною, вона сказала, що доньку бачить наскрізь, мовляв, мене обдурити неможливо, я в очі дивлюся – і бачу, хто чим дихає. Розповідала, що було якесь свято, вона прокинулася – і вже знала, про що дитина думає. Христина захотіла шоколадку й морозиво. Так вона вранці встала й купила, а дочка здивувалася, мовляв, звідки ти знаєш?” – згадав Віталій.

За словами протоієрея Андрія Несвітайла, настоятеля релігійної громади святого Онуфрія Великого в Подвірках, те, що трапилося, справило дуже сильне враження на місцевих жителів.

“Деякі телефонували та скаржилися, що заснути не можуть. Ще ці фотографії опублікували в групі селища. Усі ставлять питання, чому це могло трапитися”, – говорить церковник.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

несамовиту оголену жінку з пакетом, в якому містилася людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові.

Водночас вона кидалася на поліцейських. У гонитві брало участь чотири екіпажі поліції.

Виявилося, що в пакеті була голова дочки-підлітка неадекватної жінки. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько та заявив у поліцію.

Особу жінки, яку затримали в Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлено. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П’янова.

Дядько убитої дав свідчення поліції. Він розповів, що сім’я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує чоловік, завжди добре виглядала.

Вбивство шокувало і сусідів сім’ї. За їхніми словами, жінка була адекватною, від неї ніхто такого не очікував.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.