Як ритуальні агентства наживаються на померлих від коронавірусу

В Україні коронавірус діагностовано вже майже у 12 тисяч осіб. При цьому кожен день китайський вірус забирає життя людей. Ритуальні агентства Києва не залишилися осторонь і вирішили заробити на чужому горі. Як повідомляється, померлих від коронавірусу хоронять виключно за VIP-цінами, не пропонуючи іншої альтернативи.

Киянин Ігор, який втратив через коронавірус батька і матір, розповів, що ритуальні агентства не надають вибору і змушують платити максимальні ціни за свої послуги для тих, хто помер від COVID-19, пише РБК-Україна.

За його словами, багато тез в заяві власниці ритуального агентства не відповідають дійсності.

“Наприклад, у заяві написано, що ми зверталися за фінансовою допомогою до родичів, і вони нам не допомогли ‒ це брехня. Зараз у мене проблеми з родичами, вони тепер дзвонять і питають: “Як же так?”. Ми б ніколи не змогли самі поховати за таку суму, якби не допомога родичів”, ‒ розповів Ігор.

Він також зазначив, що родичам пропонують купити дорогий пакет послуг для кремації померлих. Хоча в наявності є і більш дешеві варіанти.

“Крім того, як зараз з’ясувалося, що у “Петра Великого” (ритуальне агентство ‒ ред.) був і пакет послуг за 10 тисяч, але вони нам про це навіть не повідомили. Вони нам відразу “впарили” VIP-пакет і навіть не сказали, що це VIP-пакет. Його нам дали як єдиний наявний”, ‒ резюмував житель столиці

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.