Ляшко “замурував” двері ресторану Тищенка: з’явилося відео

Екснардеп Олег Ляшко від “Радикальної партії” показово “замурував” двері ресторану “Велюр”, який належить народному депутату від “Слуги народу” Миколі Тищенку.

Відео з акцією протесту колишній парламентар поділився на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що карантин повинен бути однаковим для всіх, включно з політиками (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

На кадрах видно, як він із групою чоловіків загороджує вхід до закладу будівельними блоками, а потім заливає щілини між ними монтажною піною. Також на імпровізованій “стіні” з’явився напис: “Карантин, так карантин!”

“Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки й не можуть свою сім’ю прогодувати, а ці жирують, тому що тримають всіх українців за лохів. Вони думають, що їм можна. Усі повинні сидіти на карантині, голодувати, тому що немає в людей грошей, а вони собі ресторани гламурні, дорогі відкривають і жирують. Тому карантин, так карантин. Для всіх”, – підкреслив Ляшко.

Однак пізніше колишній позафракційний народний депутат України Борислав Береза викрив Ляшка на постановочному ролику із “замурованим” входом у “Велюр”. За його словами, насправді лідер РПЛ та його соратники заблокували не основний вхід у ресторан, а на літню терасу.

Тим часом поліція взялася за розслідування інциденту з перформансом Ляшка біля ресторану Тищенка. Як повідомляється на сайті НПУ, відомості про подію внесли в журнал Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Голосіївського управління поліції.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу, після чого буде надана правова кваліфікація тому, що відбулося.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.