Події в дитячих кімнатах, від яких кров холоне в жилах: кадри з відеоспостереження

Деякі люди досить часто встановлюють в своїх оселях камери відеоспостереження і зовсім не тому, що вони параноїки і чогось бояться.
Просто це один з ефективних методів простежити, скажімо, за своєю дитиною. Погодься, дуже зручно мати можливість в будь-який момент поглянути, що там з твоїм малюком.

Однак іноді трапляються досить моторошні речі. Перелякані батьки можуть побачити в моніторі зовсім не те, що очікують. Повір, від цих історій просто мороз по шкірі! Цікаво, що люди відчувають в такі моменти? Давай спробуємо ненадовго поставити себе на їхнє місце.

Тато пожартував

Одна матуся залишила татуся простежити за дітьми і, на всякий пожежний випадок, включила відеомонітор. Коли вона вирішила глянути, що там та як, то виявила в дитячій спальні якогось потворного мужика, тому стрімголов помчала додому. Виявилося, це татко вирішив налякати матусю і одягав різні безглузді маски. За цим заняттям вона його і застукала. Скандал був – жах!

Це кадр з відеозапису одного хлопця, який виявив, що його дружина ночами стоїть в дверях, що веде в спальню дитини, і розгойдується, як в трансі. І це при тому, що малюк плаче, ніби сам не свій. Так вона стоїть по кілька годин, і невідомо, що з нею відбувається. Краще б хлопець нічого про це не знав…

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.