“Вимагав гроші за кожного пасажира”. Невідомі обстріляли пасажирський автобус. Серед білого дня

У Закарпатській області поліцейські затримали рекетира, який обстріляв пасажирський мікроавтобус. Таким чином він “помстився” перевізнику, який відмовився віддати йому гроші.


Як розповіли в пресслужбі місцевої поліції, інцидент стався 15 квітня в селі Розівка Ужгородського району. З’ясувалося, що перевізник – житель Чернівецької області. За його словами, незадовго до цього в селі Соломоново до нього підійшов невідомий чоловік. Незнайомець почав йому погрожувати і вимагав гроші за кожного пасажира мікроавтобуса.

Загрози і вимагання водій автобуса проігнорував. У підсумку – рекетир вирішив “помститися”. Разом зі своїми спільниками він обстріляв мікроавтобус, а потім – втік з місця події.

“За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене групою осіб. Також було встановлено, що постріли зроблені з травматичного пістолета”, – зазначили в поліції.

Рекетира вже затримали. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській області затримали учасників організованого угруповання, яких підозрюють в причетності до низки резонансних злочинів в різних регіонах країни і за кордоном.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.