“Вимагали відпустити додому” На кордоні з Польщею відбувається немислиме

Кілька десятків українців влаштували протест на кордоні України і Польщі, перекривши пункт пропуску “Ягодин”. Люди вимагали відпустити їх додому без обов’язкової обсервації.

Як повідомляє ТСН, бунт влаштували громадяни України, які повернулися з-за кордону, а також родичі і перевізники, що приїхали за ними.

Головною вимогою було звільнити прибулих від обсервації й дозволити домашню самоізоляцію. Розблокувати рух на КПП вдалося лише після втручання поліції, яка склала на порушників адміністративні протоколи і відпустила їх по домівках.

Факт дотримання режиму самоізоляції правоохоронці перевірятимуть вже за місцем проживання українців, які повернулися з Європи.

Додамо, що в пункті пропуску “Чоп-Захонь” на кордоні України та Угорщини також спостерігається аншлаг з угорського боку через масове повернення українців додому з Європи на Великдень.

Нагадаємо, 15 квітня Кабінет міністрів України тимчасово закрив ще 10 пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Румунією, Молдовою через карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.