Група українців потайки верталася до Польщі лісом за 350 євро з кожного

П’ятеро громадян України намагалися незаконно перетнути польський кордон, а троє співвітчизників допомагали їм зробити це за гроші.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Морського відділу прикордонної служби, громадяни України віком від 21 до 50 років та одна грузинка пробували нелегально повернутися до Польщі з Німеччини.

Трьох українців і грузинку помітили неподалік невеликого села Бук (Поліцький повят). З німецької території вони дісталися туди лісом. На нелегалів чекав водій, українець, який мав відвезти їх вглиб Польщі.

Ще 2-х громадян України спіймали при спробі нелегально перейти кордон в Колбасково. Наступних двох затримали вже в таксі, яким вони їхали до Щецина.

Виявилося, що п’ятеро українців та грузинка заплатили трьом громадянам України, які пообіцяли їм організувати незаконний перетин німецько-польського кордону, по 350 євро. Внаслідок проваленої спроби “організатори” отримали штраф, 7 місяців в’язниці умовно з випробувальним періодом на 2 роки. Натомість їхніх “клієнтів” покарали штрафом, 4 місяцями в’язниці умовно з випробувальним періодом на 2 роки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.