“За церквою й з однієї ложки.” Львівська церква потрапила у гучний скандал. Порушили усе, що могли (ВІДЕО)

У мікрорайоні Львова Сихів церква стала фігурантом скандалу через неприйнятне порушення карантинних заходів, введених через коронавірус.

Там парафіян потайки причащали за храмом з однієї ложки. При цьому видно, що до священиків люди підходять по одному і в масках. Відповідне відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook місцева мешканка Наталія Шахрайчук, предає OBOZREVATEL.

“Ось так за церквою тихесенько причащають усіх з однієї ложечки. А ви платіть 17 000 за відсутність маски і гуляйте з дітьми на балконі”, – обурилася львів’янка.

У коментарях під скандальним дописом її підтримало безліч людей, які також висловили здивування через таку недалекоглядність і безвідповідальність вірян.

“Я розумію, причастя і віра в Бога, але Бог ще дав мозок людям, щоб трохи думали!!!”, “Природний добір! Виживе розумніший!”, “Безсмертні”, “Таку поведінку священика можна розцінювати як спробу вбивства?”, “Здається, він хоче подарувати життя вічне”, “В народі є приказка – застав дурного Богу молитися”, – пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, у храмах Житомира 7 квітня, в день Благовіщення, також зібралося багато парафіян, які свідомо ігнорують заборону на масові заходи під час карантину через коронавірус. Так, натовпи людей були помічені біля Спасо-Преображенського собору та церкви на Вільському кладовищі (УПЦ МП).

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.