“Світ перевіряв мене на міцність”: Костянтин Стогній розповів про трагедію

Відомий український ведучий “Надзвичайних новин” на телеканалі ICTV Костянтин Стогній закликав українців залишатися вдома і не позичати чужі місця в лікарнях, яких і так не вистачає людям, що заразилися коронавірусом.

Про таке він заявив на власній сторінці в Instagram.

Цей світ багато разів перевіряв мене на міцність. Хотів мене зломити, відправивши в 18 років в Афганістан. Намагався оволодіти моєю свідомістю за допомогою перуанських індіанців і їхньої невидимої зброї «аяваска». На Мадагаскарі провів мене крізь епідемію чикунгунья. Потім Ірак, знову Афганістан, Сомалі та Ефіопія…

Цей світ постійно кидав мені виклики і я їх з готовністю приймав. Ось і в березні я повинен був бути в Південній Америці. Але нова епідемія внесла корективи. Я залишився вдома. Залишився на прохання моїх друзів-медиків. Лікарів, з гучними світовими іменами і їхніми колегами, які ще заявлять про себе! Не треба плутати мужність і героїзм з безпечністю і дурістю. Кілька тижнів терпіння – це не та ціна, за яку можна виторгувати життя і здоров’я. Не можна займати чуже місце в лікарні. Залиште шанс вижити тим, у кого немає іншого виходу.

А виклики світу? Хмм.. Світ почекає! Що таке всі виклики Світу в порівнянні зі здоров’ям дорогих мені людей?

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.