Коронавірус забрав її! Пішла відома актриса. Лікарі боролися за неї до останнього (фото)

Сьогодні померла зірка італійського кінематографа Лючія Бозе (Lucia Bosè). Актриса пішла з життя в 89 років.

Коронавірус продовжує тримати в страху весь світ. Сьогодні стало відомо, що жертвою небезпечного захворювання стала італійська актриса Лючія Бозе. Вона померла в Мадриді.

Зірка померла через захворювання, пов’язане з COVID-19, повідомила газета El Pais. Фахівці запевняють, що людям похилого віку складніше боротися із захворюванням, і вони знаходяться в групі ризику.

Лючія Бозе народилася 8 січня 1931 року в Мілані. В юності вона працювала в міланській пекарні, проте в 1947 році її життя кардинально змінилася. Лючія перемогла в конкурсі краси «Міс Італія». У 1950-му відбувся кінодебют Бозе. Вона знялася у фільмі Де Сантіса «Немає миру під оливами». Після цього актриса зіграла у фільмах «Хроніка одного кохання», «Рим об 11 годині», «Дама без камелій», «Смерть велосипедиста», «Це називається зорею» та інших.

Feb 09, 2010 – Rome, Italy – Actress LUCIA BOSE at the recording of the Italian talk show ‘Porta a Porta’ on the subject of the Rai Uno mini-series ‘Capri (Newscom TagID: zumawirewestphotosthree223016) [Photo via Newscom]
Лючія будувала кар’єру до 1956 року, поки не вийшла заміж за іспанського матадора Луїса Мігеля Домінгін. Одружившись, зірка присвятила себе чоловікові і дітям. У кіно Бозе повернулася в кінці 60-х. Одна з її яскравих робіт такого часу – фільм Федеріко Фелліні «Сатирикон».

У 2000 році артистка виконала свою мрію – відкрила в Іспанії перший в світі Музей ангелів. В експозиції музею представлені роботи сучасних художників з різних країн, що зображали ангелів, а також різні ангельські скульптури.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.