Після уколів ботокса жінка перетворилася в одноокого монстра: шокуючі фото

Мешканка США Керол Брайан перетворилася з красивої жінки в “одноокого монстра” – такими були наслідки її захоплення “уколами краси”.

Керол звернулася до косметолога, щоб позбутися від зморшок в 2009 році. Спеціаліст порадив 47-річній жінці зробити філери з ботоксом (закачана рідина заповнює зморшку препаратом – Ред.) В лоб і вилиці, щоб повернути втрачений об’єм в цих зонах, пише The Independent.

Після процедури жінка виглядала опухлою, на обличчі були синці і набряки. У косметичному кабінеті заявили, що це “типові побічні ефекти”.

Через три дні Керол пішла на другу ін’єкцію, яка, як з’ясувалося згодом, тільки погіршила ситуацію. Після того, як все обличчя жінки розпухло до неймовірних розмірів, з’ясувалося, що косметолог змішав в шприці два несумісних препарати.

“Я відчувала що у мене ніби чужа голова. Мій лоб був настільки важким, що він немов впав мені на очі, я нічого не бачила”, – згадує Керол.

Набряки привели до того, що жінка повністю осліпла на одне око. Пізніше з’ясувалося, що косметолог змішав в шприці два несумісних між собою препарату. При ін’єкції використовувався силікон, але його не рекомендується застосовувати в якості наповнювача, так як речовина не розсмоктується. Силікон також дуже важко видалити, якщо він починає переміщатися.

Протягом трьох років після цього Керол не виходила з дому, ховаючись не лише від знайомих, а й від членів своєї сім’ї. Жінка зізналася, що повністю перестала дивитися на себе в дзеркало. Нарешті її дочка і сестра втрутилася і почали писати в лікарні по всій території США, просячи про допомогу. На щастя, їм вдалося знайти фахівців, готових допомогти Керол.

Знадобилося довгих 4 роки і безліч операцій, щоб повернути їй більш-менш нормальну зовнішність. Але виглядає Керол, звичайно, не як раніше.

На даний момент Керол очолює громадський рух, спрямований на боротьбу з неякісними косметичними процедурами, які спотворюють тисячі жінок по всьому світу. Жертва уколів краси закликає всіх дам до того, щоб обережніше ставитися до ін’єкцій, навіть найбільш безневинним. Крім того, організація Керол вимагає розробити більш суворі стандарти для практикуючих косметологів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.