ПриватБанк збільшив кредит клієнта в 10 разів: «погрожують судом»

Представник ПриватБанк повідомив, що має право втручатися в кредити своїх клієнтів

Державний банк ПриватБанк під відгуком обуреного клієнта про компенсацію пені по кредиту, повідомив про те, що банк може вимагати відшкодування пені і штрафів за кредитом протягом 50 років, про це представник банку повідомив на сайті Мінфіну.

У відгуку зі слів клієнта повідомляється про вимогу банку за кредит в 700 гривень відшкодувати пеню в розмірі “102000”. Також автор звернення під ніком Олег Вешковский, повідомляє про порушення пов’язане із судовим процесом і стверджує, що назбирав відповідні документи для суду.
«Дали кредит 700 грн зараз просять 102000 це що за … Прислали мені прострочену повістку до суду тим самим підробивши документи. Надсилають листи з написом шахрай це публічне приниження а як суд типу був то. Потрібно було 20000 віддати а як тоді наросло ще. Спишіть його за законом за терміном придатності не знаю що і як але в суд я назбирав багато. І записи і фото і те що не працював як кредитор давав номер свого друга щоб підтвердити все ».

«Шановний Автор! Ситуації, пов’язані з виникненням простроченої заборгованості, завжди неприємні. В пп. 1.1.7.31 Умов та Правил надання банківських послуг зазначено, що термін позовної давності неустойки (пені, штрафів) складає 50 років. Ви підписали анкету-заяву, яка є Вашим договором з банком, тим самим висловили свою згоду з усіма умовами кредитування», – написав представник ПриватБанк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.