Смертельна ДТП на Рівненщині: автомобіль влетів у перекинутий автобус (ФОТО)

За попередніми даними, в аварії загинув колишній заступник голови Державної служби геології та надр України.
У Рівненській області біля села Птича автомобіль Mercedes ML на швидкості злетів з дороги у кювет і врізався в автобус, який перекинувся перед аварією.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

«На автодорозі «Київ-Чоп» у Дубенському районі 2 липня близько 14 години сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими», – йдеться у повідомленні.

30-річна киянка за кермом авто не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху та злетіла в кювет. Унаслідок ДТП водійка та 46-річний пасажир, житель столиці, отримали тілесні ушкодження: у жінки діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та садна, а в чоловіка – травму плеча, ключиці, грудної клітки, рвані рани вуха та голови. Обох забрали до реанімації районної лікарні.

Проте життя чоловіка медикам врятувати не вдалося, від отриманих травм він помер.

Як уточнює місцеве видання «Рівне вечірнє», загиблий – колишній заступник голови Державної служби геології та надр України Сергій Радованов.

Слідчі поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 1 червня на трасі «Київ-Чоп», між селами Птича та Верба Дубенського району перекинувся пасажирський автобус «Яремче – Київ». На момент аварії у його салоні перебувало 53 людини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.