“Підійшла і прямо в обличчя…”: У Львові пенсіонерка з Донецька напала на школярку

У Львові 25 травня пенсіонерка з окупованого Донецька 1943 року народження вчинила напад на випускницю однієї з місцевих шкіл – жінка підійшла до 11-класниці і бризнула їй в обличчя газом з перцевого балончика, повідомляє користувач Facebook Вікторія Бушева, передає Корупція.Інфо

Інцидент стався після того, як потерпіла разом з трьома однокласницями сфотографувалася біля пам’ятника Степану Бандері.

В результаті інциденту школярка втратила свідомість і впала на землю. Коли потерпіла отямилася, вона деякий час не могла говорити і нормально дихати, тому що страждає від алергії.

Після нападу пенсіонерка з «ЛДНР» спокійно попрямувала в магазин, на виході з якого її оточили обурені школярі та їх батьки.

Спочатку російськомовна жінка відмовлялася і вимагала звільнити їй дорогу. Потім вона заявила, що застосувала перцевий балончик, тому що школярка її ображала.

Відзначається, що пенсіонерка назвала жителів Львівщини хамами, які «не виправдали її сподівань».

Словесна перепалка завершилася прибуттям патрульних, які доставили постраждалу школярку, її мати і літню жінку в районний відділ поліції.

Пенсіонерка повідомила правоохоронцям, що приїхала до Львова з окупованої частини Донбасу.

У підсумку, поліцейські відпустили літню уродженку Донецька, а випускниця і її мама отримали по адміністративному попередження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.