«Російськомовна щелепа» не здатна розмовляти українською: Мережу рве маразм(ВІДЕО)

Красномовне відео, яке говорить саме за себе!
Журналіст кримського телеканалу «АТR» в 2014 році взяв інтерв’ю у перехожих кримчан. Чоловік намагався дізнатися, як ставляться жителі півострова до обов’язкового вивчення в кримських школах трьох державних мов – російської, української та кримськотатарської.

Цей «персонаж» став кульмінацією опитування і здивувала Мережу своїм ставленням до української мови та інших «фашистських» мов.

Найвеселіше те, що ця дама видала своє уявлення стосовно фізичних особливостей людей і, в залежності від цього, їх можливість розмовляти на тій, чи іншій мові. Її «сина мучили» у школі, навчаючи «фашистських мов» – української та англійської, а потім той син поїхав «НА Англію» працювати. Далі додала (пряма мова, яку важко перекласти милозвучною):

А татарський нафиг русским, а украинский? У нас же даже челюсть по другому расположена. У меня по-другому расположены кости. Я его понимаю, но ответить на нем я не смогу. У меня «5» была по украинском!

Русскоязычная челюсть у меня!… Нафиг насиловать?!

…За ці три роки практично нічого не змінилося, якщо не враховувати те, що все лише погіршується і зомбування вражає все більшу кількість людей.

Після такого коментатори одноголосно визначилися, що саме ця дама була яскравим прикладом електорату Путіна і прихильницею псевдо-референдуму. Що сказати? Біда…

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.