В Україну повертаються заморозки та зливи: названо дату різкого похолодання

В Україну повертаються заморозки та зливи: названо дату різкого похолодання

У багатьох областях України оголосили І та ІІ рівні небезпечності.

Погода в Україні 11 жовтня буде достатньо теплою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Харківській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській та Миколаївській областях буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Однак вже з 12-13 жовтня в Україну почне повертатись похолодання. Синоптики оголосили І та ІІ рівень небезпечності через заморозки 0-3°. Про небезпеку попереджають жителів Волинської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що в Україну йде холодний атмосферний фронт. Вже 11 жовтня у західних областях будуть дощі. До вечора п’ятниці дощі доберуться на Житомирщину, Вінниччину, Київщину і навіть до західних районів Черкащини. 12 жовтня опади посиляться і різко похолоднішає до 11-12 градусів тепла. 13 жовтня холоднеча накриє всі регіони України.

Погода 11 жовтня
В Україні 11 жовтня буде мінлива хмарність. У цей день синоптики прогнозують дощі у західних, Житомирській та Вінницькій областях. Вітер в цей день буде південно-східний з переходом у західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 9-14°, на узбережжі морів до 17°, у східних областях 5-10° тепла; вдень 18-23°, на півдні країни до 26°, у західних областях 13-18°”, – йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.