Оргія посеред Нью-Йорку: дуже відверта елітна еротична вечірка (18+)

Видання The New York Post опублікувало ексклюзивний матеріал про першу елітну еротичну вечірку, влаштовану у Нью-Йорку каліфорнійським клубом Snctm.

Судячи з публікацій, в рекламі клуб не потребує. На закриту вечірку в п’ятизірковому готелі в Нью-Йорку було подано близько тисячі заявок, кожна з них була розглянута, і запрошення отримали лише 100 осіб: 25 чоловіків та 75 жінок.

Причому для чоловіка вартість участі в одній вечірці становить $1.875 (якщо він приходить з подругою, вартість вхідного квитка скорочується на 375 доларів). Дам пропускають безкоштовно. Річний абонемент на всі заходи клубу і особливі послуги коштує 75 тисяч доларів.

Засновник клубу Деймон Лоунер робить ставку на багатих чоловіків з гарними манерами, переважно молодого і середнього віку (до 60 років). Запрошені жінки зазвичай не старше 40. Крім спеціально навчених жриць любові і акторів, в іграх і оргіях можуть брати участь всі бажаючі.

Бажаним елементом вбрання під час вечірки є маски — мереживні білі, золоті. Втім, деякі учасники еротичних розваг у Нью-Йорку визнали можливим не приховувати свої обличчя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.