Сезон дощів тривати ще довго. Синоптик попередив про циклони зі снігопадами і грозами до кінця тижня

Сезон дощів тривати ще довго. Синоптик попередив про циклони зі снігопадами і грозами до кінця тижня

До кінця поточного тижня українцям не варто очікувати на припинення опадів. Атмосферні фронти та циклони з півдня будуть причиною рясних опадів у вигляді дощу у більшості областей країни. У західній частині очікується мокрий сніг. Про це пише Meteoprog.ua. з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича.

У четвер, 6 квітня, вночі у західних областях очікуються сильні дощі та мокрий сніг. Вдень по всій території України пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Вночі температура повітря буде +6…+11 °С, вдень очікується +12…+17 °С. У західних областях вночі стовпчики термометрів опустяться до -1…+4 °С, вдень +6…+11 °С. Вітер східний, 5-10 м/с.

У п’ятницю, 7 квітня, короткочасні дощі очікуються по всій території України. Подекуди можливі грози. Температура повітря вночі становитиме +4…+9 °С, вдень потеплішає до +8…+13 °С. Вітер східний, 3-8 м/с.

У вихідні дні, 8 та 9 квітня, дощова погода в Україні збережеться. У центральних та східних регіонах опади будуть досить сильними. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +3…+8 °С, вдень +9…+14°С. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.