Ватажок “ДНР” Пушилін влаштував ходу на 9 травня у розбомбленому Росією Маріуполі. Відео

Російські окупанти влаштували ходу до 9 травня у розбомбленому ними Маріуполі на Донеччині. У ній взяв участь ватажок “ДНР” Денис Пушилін.

Зігнаних на захід під дулами автоматів мирних мешканців загарбники змусили тримати заборонену в Україні георгіївську стрічку. Фрагмент відео опубліковано в Telegram-каналі Klymenko Time (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

На кадрах Пушилін йде на чолі колони в оточенні десятків людей, які тягнуть за собою величезне полотно в кольорах георгіївської стрічки.

Водночас він і чоловіки попереду начепили собі на одяг у ділянці серця ще й малі такі стрічки у формі літери “Z”, якою війська РФ позначають свою техніку. Ватажок “ДНР” демонстративно шкірився на камеру під вигуки “Ура!”.

Прикметно, що “урочистий захід” загарбники організували на цілій вулиці. Заради створення “переможної” картинки для росТБ журналісти з РФ, звісно ж, не показали вщент знищених їхніми військовими житлових кварталів міста.

Водночас ходу, окрім російських пропагандистів із камерами, супроводжували також озброєні загарбники у формі з білими пов’язками. Очевидно, що мешканців міста, які понуро йдуть позаду Пушиліна з іншими окупантами, зігнали на цей захід, погрожуючи їхньому життю.

Додамо: поки пропагандисти знімали в Маріуполі черговий фейк про “визволителів”, російські військові продовжили позбавлятися від тіл людей, яких вони вбили численними обстрілами й бомбардуваннями цього міста-героя. У мережі показали відео, як окупанти масово звозять трупи до братської могили в селищі Виноградне.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.