На Святошині “водій-торопига” збив дівчинку

Сьогодні зранку, 7 березня, автомобіль, що хотів об’їхати пробку, виїхав на зустрічну смугу та збив школярку. Про це повідомив мешканець Києва та свідок ситуації Сергій Кобрін, на своїй сторінці у Facebook.


Жителі району повідомляють, що добре знають про проблему вулиці В. Стуса на відрізку від Академіка Палладіна до вулиці Семашко. Адже саме цей відрізок дороги вважається аварійним саме тому, що у пікову годину там стоять величезні затори, а ті кому не шкода своє та чуже життя – виїжджають на зустріч щоб об’їхати довготривалий затор.
Любителі їздити по зустрічній смузі (бо царьки в пробках стояти не бажають), знову збили пішохода. На цей раз під автівку потрапила молода дівчинка, на вигляд років 10-12 років, саме йшла до школи, – коментує пан Сергій.


Терпіння не вічне, тож небайдужі мешканці Святош инського району вирішили зібрати інформацію про всі випадки ДТП на зустрічній смузі даної вулиці. Усі факти будуть використані для написання колективного звернення до «Київавтодору» та чиновків, щодо встановлення знаків «Зупинка заборонена» і «Обгін заборонено» на даному відрізку.
Нагадаємо, увага водіям! Будьте пильні на дорогах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.