Нардепа Гончаренко викрали

В одеській прокуратурі повідомляють, що невідомі викрали народного депутата Олексія Гончаренко

Народний депутат України Олексій Гончаренко (“Блок Петра Порошенко”) викрадений невідомими. Про це одеського видання “Думська” повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

О 14:00 нардеп Ігор Гринів підтвердив інформацію про викрадення колеги: “Ця інформація підтверджена. Я тільки що розмовляв з прокурором області”.

Гринів закликав керівників правоохоронних органів терміново створити спеціальний штаб “з такої кризової ситуації”.

Спікер Ради Андрій Парубій підтримав цю ідею і попросив оформити це як звернення від голови парламенту.

14:20 Ольга Червакова повідомила, що Генпрокурор Юрій Луценко припускає, що Гончаренко викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур.

“Зараз ця інформація перевіряється. І головне-не піддаватися паніці”, — заявила народний депутат.

Інші колеги Гончаренко в останній раз його бачили в середу. “А вчора у нього виникли якісь справи в Одессее і він туди поїхав”, — додала Червакова.

Лідер радикалів Олег Ляшко вважає ситуацію з викраденням Гончаренко комедією: “Кому він потрібен, щоб його викрадали”.

Раніше прес-секретар прокуратури одеської Інна Верба не змогла повідомити агентству “Інтерфакс-Україна” якої-небудь додаткової інформації, але зазначила, що ввечері, можливо, з цього приводу відбудеться брифінг прокурора Одеської області.

Мобільний телефон Гончаренко відключений.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко став депутатом Верховної Ради від “Блоку Петра Порошенко” в 2014 році.

До цього він був в “Партії Регіонів” (ПР). Проте в лютому 2014 року, після розстрілів на майдані Незалежності він вийшов з ПР і звільнився з посади першого заступника голови Одеської облради.

“В країні починається громадянська війна. Як у будь-якому конфлікті, в цьому винні обидві сторони. Але вина влада більше за визначенням. Просто тому, що вона влада. А після вчорашніх подій у влади руки по лікоть в крові”, — заявив тоді Гончаренко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.